Staff

Danske Staff blev etableret i 1997 og bag det succesfulde modetøjsmærke er ægteparret Jannie og Lars Schaksen. Deres vision var at designe kvalitets modetøj til frisørbranchen men ideen blev ændret til at skabe lækkert og stilfuldt modetøj til kvinder med et feminint og råt look med en masse flotte og smukke detaljer.
I dag er Staff fyldt med kvalitets kollektioner til kvinder hvor der er lækre detaljer og skæve snit samt samtidig en afslappet og moderne stil. Kollektionerne er fx ofte med smukke broderier, fine syninger og har en stor appeal til kvinder i alle aldre.
Staff kan sagtens mixes og matches med din nuværende garderobe og dit gamle modetøj bliver piftet op og du kan få din helt egen personlige stil.
Staff sælges også i andre lande som fx Australien, Irland, Tyskland og Holland og endda Island har taget modemærket til sig. Med et internationalt strejf og den gode enkle skandinaviske stil har Staff formået at skabe noget helt specielt og virkelig lækkert kvalitetstøj du vil føle dig super komfortabel i.