Selected

Selected har fantastisk lækre kvalitets kollektioner til både mænd og kvinder der går op moderne lækker stil og komfort.
Til mænd er stilen ren coolness hvor forskellige stiludtryk er repræsenteret som fx det klassiske tidløse design, storbylooket, det kunstneriske kreative look eller det smarte businesslook. Der er en maskulin råhed der giver et helt personligt og flot udtryk og  Selected Homme har en flot kombination af lækre rå detaljer med unikke snit der fremhæver enhver mands helt personlige stil.
Selected Femme er til den modebevidste og stilbevidste kvinde der elsker storbyen, det pulserende liv men samtidig også bare at nyde at slappe af og hygge sig. Med en flot og feminin kombination af det helt chick, supermoderne, trendy og det helt klassiske og tidløse har Selected Femme skabt en fantastisk kollektion til piger og kvinder. Der er en fin balance mellem det kreative og helt sofistikeret elegance som gør at enhver kvinde kan udtrykke sin helt egen personlige stil med Selected Femme.
Selected er en del af Bestseller koncernen og kom på gaden i 2008 og har allerede fået stor succes med deres to produktlinjer til mænd og kvinder.
Det er den fine kombination af international mode og det skandinaviske enkle og smukke design der gør at Selected tiltaler så mange og med et stort sortiment er der helt sikkert noget for enhver smag og behov.