Only

Danske ONLY er endnu et super succesfuldt brand fra Bestseller og kom på gaden i 1995 og har siden hen haft en fantastisk appeal til piger og kvinder i hele Verden.
I 23 lande og i mere end 3000 butikker sælges ONLY og med et fokus på at deres kollektioner er fyldt med forskellige designs fra det helt casual, urban, storybylooket, bohemé, hippie, supermoderne, klassiske og til det mere festlige og fine, så er ONLY til alle slags piger og kvinder.
Der er altid enhver stil repræsenteret i deres kollektioner, så lige gyldigt hvilken type man er så kan man altid finde noget, til super fornuftige priser, af ONLY’s mange lækre kollektioner. Muligheden for at mixe og matche er altid til stedet og der er især fokus på det feminine, rå, casual og helt trendy modetøj.
Med supersmarte snit, lækre prints og mønstre, striber og farvekombinationer så er ONLY altid en sikker succes.
ONLY har alt lige fra jeans, kjoler, festkjoler, sommerkjoler, striktøj, jakker til enhver årstid, et hav af accessories og meget mere. Så om du skal en tur med veninderne, i byen, på cafetur, til en fest, på jobbet eller bare til at slappe helt af, så har ONLY helt sikkert noget supersmart tøj der passer, lige netop, til dig.