Object

Object Collectors Item blev skabt i 2003 og er en lækker kombination af det supermoderne, urban coolness, retro, tidløs klassiske og rå industriel design.
Object er inspireret af Europa og den mangfoldighed kombineret med nationalitet og respekt for andre der giver en spændende og fascinerende Verdensdel. Der er skæve snit, kant og utrolig lækre detaljer i alle Objects kollektioner og de er hver i sær deres helt egen med en elegant stil.
Object hylder moden, det trendy og det rendyrket klassiske snit og giver virkelig noget for pengene. Især deres jeans kollektioner har stor succes og med en perfekt pasform der tager højde for kvinders smukke former, så har Object et solidt godt tag i kvinder og unge piger.
Med godt og traditionelt håndsyede detaljer, statements og mix af forskellige stile signalerer Object virkelig cool attitude der samtidig tager hensyn til andre.
Hemmeligheden bag Objects jeans og bukse kollektioner er at det ikke kun er designet der skal være det bedste af det bedste men også en streng kontrol omkring det helt rigtige materiale og de tekstiler der bliver brugt i produktionen.
Object er til alle piger og kvinder der vil have top kvalitet, super komfort og pasform og bare noget der virkelig giver et flot look med frakker og jeans til alle begivenheder om så det er en tur med veninderne på shopping, i byen, på café eller til en fest hvor der skal ekstra skrald på looket.