Nümph

Nümph designer tøj til den modebevidste pige og kvinde der har sin helt egen stil. Designet er bl.a. en kombination af det helt tidløse og klassiske look, rockchick, glamourøst, supermoderne og farverigt.
Nümph appellere til alle aldre med en sikker anderledes stil, smukke snit, prints, mønstre og en rå femininitet hvor nuancer og modsætninger er repræsenteret.
Supersjove, flotte, smukke og bare fantasifulde prints og designs er ofte i deres kollektioner og Nümph tilbyder utrolig mange forskellige udgaver af deres kollektioner. Nümph fokusere på selvstændighed, storby looket og den afslappede stil.
Nümph designer for at fremhæve femininitet, kvinders smukke former med et kantet, råt og unikt look.
Bag Nümph er otte seje og superkreative kvinder der ville skabe endnu en stor succes ved dansk sikker design kombineret med et internationalt look og med forskellige baggrunde, inspirationskilder og indfaldsvinkler er det bestemt lykkedes.
Med stor ekspertise, lyst til at eksperimentere og finde nye designs, smarte snit og prints, så er det kreative team altid klar med superlækre og bare smarte kollektioner der udtrykker en helt unik og personlig stil som man ikke ser i det gængse modebillede. Nümph skiller sig ud og med perfekte og fine detaljer er det som om at hvert stykke tøj de designer har sin helt egen historie – der er kælet for alle detaljer, syninger, prints og intet er overladt til tilfældighederne.