Noa Noa

Noa Noa har utrolig lækre, komfortable og bare feminine kollektioner der her en masse fantastiske detaljer og pynt som fx broderier, prints, mønstre og similisten og perler. Det der især kendetegner Noa Noa er designet! De har virkelig skilt sig ud fra den masseproducerede modescene og skabt deres eget originale og bare fantastiske tøj. Noa Noa er til den moderne, selvbevidste pige og kvinde der ved hvad hun vil have og hvilken stil hun ønsker at udtrykke – Nemlig sin helt egen.
Noa Noa har både til den hippe, supersmarte pige og kvinde og til den boheme, casual og bare retro klassiske stilpige og kvinde.
Noa Noa udfordrer det traditionelle, konventionelle og kedelige. Deres tøj kollektioner er bare helt igennem unikke og af top kvalitet hvor komfort, holdbarhed og pasform er i højsædet.
Noa Noa blev etableret i 1981 og er opkaldt efter en kvinde der var model for den franske maler Paul Gaugain, og hans store kærlighed.
Af Noa Noas kollektioner er der unikke feminine kjoler, nederdele, tasker til enhver begivenhed, eksotiske tunikaer, smarte toppe, bukser og jeans samt flotte tørklæder der bare giver et virkelig smukt pift til ethvert tøj sæt.
I dag er Noa Noa et super lækkert brand med et flot internationalt snit der har bibeholdt det Skandinaviske udtryk. Det er kreativt, mangfoldigt og bare elegant og sofistikeret.