MbyM

MbyM blev etableret i 2003 og har en virkelig lækker urban, casual, glam og street stil der appellere til alverdens fashionistaer med sans for mode, det klassiske og tidløse og det helt super moderne og trendy.
MbyM’s kollektioner er spændende, anderledes og har altid de hotteste trends og tendenser repræsenteret i dem. Det er feminint tøj med smukke snit, lækre detaljer og en sikker pasform der fremhæver enhver kvindes smukke form.
Der er hentet inspiration fra de store modebyer som New York, Paris, London, Tokyo og København. De helt specielle og fine detaljer gør at deres kollektioner skiller sig ud fra markedet og de masseproducerede tøjmærker og gør MbyM til noget helt særligt og unikt.
Fra smukke figursyede jakker, nederdele, cardigans og bukser i de lækreste materialer og tekstiler der gør at tøjet er super komfortabelt at bære og understrejer femininitet, kvindelighed og skønhed.
MbyM har forskellige linjer der passer til forskellige begivenheder som fx hverdagstøj til afslapning, ferie eller smart tøj til arbejdet og super smart til festlige begivenheder.
MbyM er i dag at finde i mere end 15 lande verden over og med kombinationen af råhed, feminin stil, romantisk look og unikke detaljer gør at MbyM kan mixes og matches lige til dit behov og din helt personlige stil.