Mama Licious

Mama Licious er et nyt dansk designer tøjmærke der har supersmart, behageligt og utrolig komfortabelt ventetøj. Deres kollektioner er virkelig moderne og følger tidens mode, trends og har et strejf af det klassiske der er med til at give et helt vidunderligt udtryk.
Mama Licious sørger for at ventetøj ikke er kedeligt men at du kan bibeholde din helt personlige smarte stil og se super godt ud.
Alle deres kollektioner er af de lækreste materialer og tekstiler og designet så de tilpasser den voksende mave. Desuden er det funktionelt, praktisk, fleksibelt og bare komfortabelt så den søde ventetid bliver endnu mere dejlig med lækkert og smart modetøj.
Mama Licious giver støtte, plads og følger den gravide krops former helt ideelt og der er en smuk blanding af mønstre, prints, broderier og andre fine detaljer i tøjet. Med fine syninger, smukke snit og smukke feminine detaljer er med til at du vil føle dig supersmart, moderne og bare komfortabel i tøj fra Mama Licious.
Af Mama Licious tøj kan der bl.a. nævnes stretch jeans i superlækker pasform, smukke sommerkjoler, festkjoler der bare fremhæver den voksende mave og toppe samt undertøj og lækkert nattøj.
Mama Licious kan sagtens bruges efter du har født så du har også supersmart tøj til den aftagende mave.