Lyle and Scott

Lyle and Scott blev etableret helt tilbage i 1874 og var modetøj for den britiske elite. I dag er Lyle and Scott for alle der er modebevidste unge som ældre mænd som elsker lækker kvalitet og det klassiske tidløse kombineret med retro golf looket og det helt nye og moderne, samtidig.
Lyle and Scott har en ørn i guld som deres logo og det giver et elegant og sofistikeret look på alle deres kollektioner. I dag bliver Lyle and Scott solgt i det meste af Verden og har kæmpe succes med deres relancering af designertøj til alle modebevidste mænd.
Lyle and Scott benytter udelukkende fantastisk blødt kvalitets tekstiler og materialer i deres kollektioner som fx uld og bomuld. De er især kendt for deres store sortiment af strikvarer men har også kollektioner indenfor fx skjorter og bukser og jeans med en super pasform og komfort, T-shirts og poloer samt accessoirers . og disse kan man steder findes på udsalg og tilbud.
Lyle and Scott har designlinjer som fx Vintage og Heritage der fokuserer på den helt klassiske og tidløse stil indenfor herretøj med elegante detaljer og traditionelt håndværk.
Lyle and Scott er et perfekt herretøjsmærke til dig som går op i din helt egen stil, klassisk moderne og bare gentlemen stilen med et perfekt pift af hvad der rører sig indenfor modebranchen.