Katvig

Katvig laver det skønneste og dejligst farverige tøj til børn med masser af søde prints, motiver og farvekombinationer. Katvig benytter materialer som strik, rib, teddy og velour og der er bare tale om superkvalitet i alle deres børnekollektioner.
Katvig har også en super kollektion af genbrugt økologisk bommuld der bliver til virkelig lækre og komfortable tøj til de søde små. Katvig er kendt verden over for deres top kvalitets børnetøj, sengetøj og tilbehør med omtanke for miljø, bæredygtighed og mennesker.
Katvig er fra 2003 og i dag er de et af de førende indenfor bæredygtig tøj og de er især kendt for deres æbleprint motiver og stibede mønstre der bare giver et sødt og friskt pift til enhver børnegarderobe.
Fra søde bodystockings, bluser, fleecejakker, vinterjakker og sommerjakker, heldragter og undertøj der bare luner og holder de små helt varme og forældre kan være sikker på at de virkelig får super kvalitets tøj hvor 95% er genbrugte materialer som tråde fra plastikflasker og den førnævnte bomuld. se også børnetøj med tryk og tryk på tøj med forskellige prints og farver.
Katvig har også dejligt tilbehør som hagesmække, nusseklude, puslebetræk, suttekæder, huer og kyser samt rygsække til at gøre hverdagen meget nemmere for alle småbørnsfamilier.