Jackpot

Jackpot stammer helt tilbage fra starten af 1970’erne og blev etableret af Jørgen og Carli Gry. I dag er Jackpot en del af den store modekoncern IC Company og er kæmpe succes med deres moderne, superlækre og fantastiske modetøj til kvinder og unge piger.
Jackpot henter inspiration fra forskellige tidsperioders mode, eksotiske kulturer og lande, det skandinaviske enkle design med stilrene linjer og den aktuelle modescene på gadeplan og catwalks.
Jackpot findes i 24 lande og i mere end 1300 butikker og deres kollektioner er altid farverige, fyldt med liv, ultra feminint, afslappet og sofistikeret på samme tid og bare fantastisk kvalitetsmaterialer og teksti9ler.
Der er fokus på detaljer med flotte prints, specielle og smukke mønstre og håndmalet prints der fremhæver Jackpots unikke og flotte stil.
Jackpot har forskellige kollektioner og fælles for dem er, at de alle er til kvinder der elsker kvalitets modetøj og det der giver et super smart pift og look til enhver garderobe og kan kombineres, mixes og matches med det gamle tøj man har.
Jakcpot er boheme, hip, klassisk og tidløs og bare fantastisk komfortabelt med en super pasform der fremhæver kvinders smukke former på den allerbedste vis.