Jack and Jones

Jack & Jones blev skabt i 1989 og er en del af Bestseller koncernen og de er især kendt for deres jeans og denimtøj til rigtig fornuftige priser. Deres stil er rockinspireret med en god portion af streetwear og det originale jeanslook med rå og klassisk stil.
Jack & Jones er et succesfuldt mærke og deres kollektioner er altid superlækre, moderne, trendy og med rigtig fede detaljer. Deres kollektioner er møntet på drenge, unge fyre og mænd der er modebevidste og går op i stil, kvalitet, det afslappede look og noget for pengene.
I dag har Jack & Jones flere linjekollektioner der hver især har forskellige målgrupper. Der er blandt andet Jeans Intelligence der er til de seje unge og urbancool gutter, Premium, Premium Tech og Vintage. Linjerne afspejler tidens trends og modeluner kombineret med den helt originale Jack & Jones stil.
Vintage er retro og vintage tøjlooket der bliver genskabt i produktionen med blandt andet måden det er vasket på, detaljerne og kvaliteten der er super blød. Vintage linjen følger ikke tidens trends men tager de gamle, klassiske stile tilbage og giver dem en opdatering. Stilen er rå, maskulin og med de gode gamle traditioner indenfor tøjstil.
En anden af Jack & Jones linjer er CORE der er for de unge mode – og kvalitetsbevidste fyre der har skarp sans for detaljer, grafiske udtryk og er til streetwear, industriel workwear coolness og ren casual livsstil.
Originals af Jack & Jones er inspireret af eksotiske kulturer og lande og er ekstrem hip og indiecool. Urban, ungdom og afslappethed og det at man tør vise hvem man er, er Originals linjen møntet på. Farverne og designsene er vovet, provokerende og skiller sig ud på den fede måde!
Premium linjen er til de rigtige, ægte gentlemen og sætter en ære i top kvalitet, traditionelt håndværk og tidløse klassikere. En cool retro og klassisk vibe der bare giver et kanont flot pift til enhver ægte gentlemen med sans for mode og überfin stil.
Jack  and Jones Tech er funktionelt, praktisk og beregnet til alt slags vejr og ren loungehygge og afslapning samtidig. Tech er for adrenalin junkierne der går op i fx surf, skater eller ekstrem sport som fx bjergklatring, udeliv hvor man får prøvet sig selv og sin krop af. Det er til de helt cool og bare seje gutter der ved hvem de er og hvad de står for.
Med Jack and Jones’ mange forskellige kollektioner kan du sagtens finde den stil der lige er dig – Eller mix og match det hele og vis din helt egen individuelle stil.