Infoband

Det er sikkerhed for både børnene og forældrene og andre voksne. Gør dine børn mere trygge og sikre så de kan hjælpes hurtigere.
Infoband er et ID bånd til børn som de kan have på i skole og andre institutioner. For det kan jo ske, at børn bliver væk på tur, ferie og andre udflugter. Eller hvis uheldet er ude og barnet slår sig og kommer til skade, eller har behov for medicin, så er der nem information på Infobandet til fx skadestuen, sygehuset og lægen.
Med en kuglepen kan forældre skrive deres mobiltelefonnummer samt andre vigtige informationer fx hvis dit barn har allergi eller sygdomme som der skal tages hånd om osv.
På den måde kan barnet hurtig hjælpes og endnu mere vigtig få den rette hjælp i tilfælde af sygdom eller hvis de kommer til skade.
Infoband er fremstillet af PVC og latex, er vandafvisende og navnearmbåndet gør at dit barn er endnu mere sikker hvis nu uheldet er ude eller de bliver væk.
Infoband har et patenteret sikkerhedsspænde, hvor man skal bruge begge hænder for at åbne det og det gør at armbåndet ikke glider eller falder af.
Infoband fås med forskellige søde, sjove og fine designs og det er lige noget der passer børnene som fx dødningehoveder, blomster, biler, forskellige dyr osv. og er meget farverrige så det er nemt at se.