Humør

Humør er et af de nyeste og trendy danske tøjmærker og de er inspireret af Tokyo’s farverrige og skæve fashionstil og Skandinavien og det giver tilsammen en superfed og speciel kombination. Med et lækkert mix af urbanstil, råhed, skæve snit og farvekombinationer med skarpe og sjove farver og utrolig flotte detaljer er Humör noget helt andet indenfor modebranchen.
Humør fokuserer på, at det skal være fantastisk lækker kvalitet, komfortabelt og mixe forskellige trends, tendenser og subkulturer i deres designkollektioner. Man kan sammenligne Humör med en DJ der mixer forskellige genre og samtidig skaber sin helt egen lyd, sådan er det med Humørs fantastiske kollektioner af bukser, toppe, undertøj, boxershorts, t-shirts, hættetrøjer og trøjer.
Humör kan også beskrives som en grafittivæg med supermange fede designs, farvekombinationer og en helt unik stil der får dig til at kigge en ekstra gang. Humör er funky, har fingeren på beatet og det pulserende storbyliv, individuel og bare for livsnydere der elsker fashion, lækker stil og det casual og cool look.