Gina Tricot

Gina Tricot er et af de hurtigst voksende virksomheder indenfor modetøj til kvinder som fremstiller lækre kollektioner til enhver kvindetype og prisen er billig. Gina Tricot er modetøj hvor du får meget for pengene.
I dag har Gina Tricot 175 butikker i 5 lande og et succesfuldt onlinesalg. Deres varemærke er up-to-date kollektioner hvor de, i butikkerne, ugentlig skifter deres tøj og varer ud så de har de allernyeste trends og modeluner i butikken.  Derfor er der altid nye modeller af forskellige produkter som fx trøjer, kjoler, nederdele, toppe, t-shirts, poloer, bukser og jeans der altid er helt fremme og med på den nyeste mode, uge efter uge.
Gina Tricot giver deres kunder meget for små penge og har en super flot designlinje der blandt andet er med cool, casual og vintage look der er altid kan mixes og matches til enhver garderobe. Der er super festlige toppe, kjoler og shorts med fine detaljer og pynt som sten og palietter der kan mixes og matches og give et helt unikt og bare feminint klassisk look.
En kollektion der påtænker miljø og er økologisk er Gina Tricots ”Organic Cotton” kollektion der er helt uden skadelige stoffer og kemikalier og sikre at du ikke får allergi eller andre gener af tøjet.
Gina Tricot har omtanke for mennesker, dyr og miljø med flere af deres kollektioner. Deres pelskollektioner er kunstpels og syntetiske men deres ægte læder og dun i jakker er kun fra dyr der er opdrættet til at blive slagtet.
Gina Tricot har også en make-up kollektion der selvfølgelig ikke er testet på dyr og uden skadelige stoffer som parabener eller allgerifremkaldende stoffer og kemikalier.
Gina Tricot startede i 1997 og deres fokus er at bevarer det enkle i deres designs, deres koncept så det kommer ud i deres butikker hurtigst muligt og altid at lave prisbilligt modetøj af kvalitet og god komfort til kvinder.