Fred Perry

Designermærket Fred Perry er opkaldt efter den mest succesfulde, engelske, tennisspillere af samme navn. En østrigsk fodboldspiller Tibby Wegner kontaktede Fred Perry med en ide om at fremstille en anti-perspirant man kunne bære om håndleddet. Resultatet blev det første svedbånd og den næste ide blev en tætsiddende T-shirt med det nu velkendte logo, laurbærkransen. Den polo Tshirt blev én af de største tøjsuccesser for Fred Perry og blev brugt af flere tennisspillere ved Wimbledon i 1940’erne.
Fred Perry brugte sin berømmelse som topsportsmand med et super rygte og ry samt med en enorm potion af charme og karisma til at lancere sig tøjmærke. I 1952 blev Wimbledon TV transmitteret for første gang og derfor blev Fred Perrys sportstøj verdensberømt fra den ene dag til den anden.
Fred Perry er bestemt ikke kedeligt, konservativt eller stift i designet som mange har forbundet med den fine upperclass i England. Fred Perry var dengang innovativ, provokerende og vovet med de supersmarte og cool designs og med tiden har Fred Perry udviklet sortimentet til at indeholde kollektioner af casual wear til både kvinder og mænd.
I dag er Fred Perry et super lækkert og fantastisk luksus designertøjsmærke der har en stilren linje kombineret med det sofistikerede og street-urban look i et super moderne touch og samtidig helt tidløs og dejlig klassiske snit.
Fred Perry har med stor succes kombineret det sporty med streetwear og det luksuriøse med det casual i stil og look. Der er flere fantastiske kollektioner til både kvinder og mænd blandt andet jakker i virkelig lækker kvalitet hvor man kan holde sig lun og komfortabel. Smarte sneakers, sko og støvler med et sporty og elegant look der sagtens kan bruges til både hverdag og til festlige begivenheder.
Accessories som halstørklæder, bælter, huer, caps og vanter i den velkendte Fred Perry stil der virkelig giver et pift op til enhver individuel stil.
Fred Perry er til dig der elsker kvalitet, komfort, elegant design, klassisk stil, moderne snit og bare helt igennem originalt modetøj der emmer af luksus..