Fransa


Fransa blev etableret i 1968 og er et rigtig godt dansk kvalitetstøjmærke. De har forskellige kollektioner der er møntet på kvinder, unge piger og børn. Kendetegnet for Fransa er, at det er moderne, klassisk, funktionelt og utrolig holdbart i kvaliteten.
Det er mix og match tøj der passer til hvilken som helst stil og smag og med et fint strejf af det helt klassiske skandinaviske look kombineret med tidens trends, modetendenser og det afslappede loook.
Til kvinder har Fransa en ultra feminin kollektion med mange smukke, fine og detaljerede produkter som fx lange, korte, mellem eller superkorte kjoler med fantastiske snit, lækre materialer og bare smukke prints og pynt på. De har to produktlinjer der fint kan sammensættes og give et super moderne og smart look til enhver type af kvinde. De to kollektionslinjer har hver især deres eget look. Den ene er mere klassisk, feminin og stilren mens den anden kollektion er casual med et flot farverigt look og finish.
Fransa’s designere er inspireret af forskellige steder, kulturer, begivenheder og hvad der røre sig i samfundet af subkulturer, hype, moderne og sjove trends. Det hele bliver kombineret og bliver derfor en unik blanding af forskellige stile, arter, trends og tendenser der tilsammen giver Fransa et helt specielt design.
Fransa sørger for at der er en fantastisk pasform, komfort og super kvalitet i alle deres kollektioner, så de på allerbedste og smukkeste vis fremhæver de feminine og bare flotte former som kvinder har.
Fransa har også lanceret en modeserie for børn som hedder Fransa Kids. Med sjove, smarte, iderige og flotte samt seje designprints, motiver og skæve snit er der noget for alle børn. Fra det mere rå streetwear look til det sjove og seje til drengene og til det super feminine og fine med masser af detaljer til pigerne.
Fransa er garanti for lækker kvalitet, superblød komfort, funktionel og bare lækkert tøj til enhver begivenhed og lejlighed om så det er til afslapning derhjemme, på jobbet, på café eller shoppingtur med veninderne eller til en god aften i byen hvor der skal gøres noget ekstra ud af stilen, så er Fransa bare supermodetøj til enhver.
Mangfoldighed i designet, stilen og det at turde være sig selv og vise sin helt egen individuelle stil, er hvad Fransa står for.