Enzo di Martino


Enzo di Martino er et italiensk skomærke, som blev verdenskendt i 1980’erne for deres helt fantastiske sko til kvinder verden over. Brandet designer og producerer både sko, stiletter, støvler, ankelstøvler mm.. Der findes mange forskellige designs, som alle er meget elegante og holdt i en klassisk italiensk stil, som aldrig gå af mode. Modellerne kan både bruges til hverdag og fest og diverse andre events.

Enzo di Martino er ikke som alle andre skobrands. Ikke nok med at de går rigtig meget op i smukt design, så er komfort og pasform også meget vigtige elementer, når man skal producerer den bedste sko. Hele processen starter med at finde de helt rette kvalitets materialer. Dette sikre et produkt, som kan holde i rigtig mange år, så man virkelig får noget for pengene.

Når de rette materialer er fundet går produceringen i gang. Dette er en lang og krævende proces, da alle sko er håndlavet. Dette gør ydermere også, at alle par er unikke, da der vil være små forskelligheder. Ved at producerer skoen i hånden kan man være med til at sikre denne rette pasform, da man overvære alle detaljer i enhver proces og på denne måde sikre sig, at alt forløber som det skal.

Sko og støvler fra Enzo di Martino er til den modebevidste kvinde, som hverken vil gå ned på design eller komfort. Det er til kvinden, der ved, hvad hun vil, og hvem hun er. Enzo di Martino mener nemlig ikke, at sko bare er sko – de er med til at udstråle, hvem man er som person.