Elodie Details

Elodie Details har super kvalitets produkter, tøj og tilbehør til børn. Det handler om funktion og kvalitet i nyskabende flotte og farverige designs med masser af fine detaljer og mønstre, striber, motiver og prints på.
Af tilbehør har Elodie Details alt lige fra søde smarte og fine hatte, lune huer og hætter, kyser, sportskasketter, halstørklæder, vanter, søde strømper i mange sjove designs og meget meget mere er hvad Elodie Details blandt andet har af tilbehør til børn.
Udover dette har Elodie Details sutter i mange sjove designs og farver, suttekæder, hagesmæk og chains. Overtræksstøvler i blød kvalitet i virkelig flotte farver fx limegrøn, armygrøn, blå, navy, rød og pink.
For at børn bliver sikkert transporteret og holder sig lune og varme har Elodie Details en stor kollektion af køreposer der ligner minisoveposer i flotte mønstre, prints og sjove motiver og temaer på som fx army, dyr, ensfarvet smarte farver, mønstre og sjove striber samt urbanwear. Lige noget for de sejeste, sødeste og mindste børn.
Elodie Details har et fantastisk stort sortiment af ting og sager til børn der letter hverdagen for småbørnsfamilier og gør transport fra A til B nemmere og sikre. Pusletasker, bleposer og puslemadrasser i mange smarte farver og designtemaer, der giver et pift til puslebordet og er ekstrem funktionel og praktisk at tage med på farten.
Udover dette har Elodie Details et samarbejde med Paul Frank der laver masser af designs til deres kollektioner, hvor den frække og søde Paul Frank Abe er motivet.
Elodie Details er ideel til børn og far og mor der gerne vil have kvalitet i hverdagen og sikre at børnene har det supergodt og behageligt samtidig med de virkelig kan hygge sig, lege og bare have det sjovt.