Ej Sikke Leg

Ej Sikke Leg børnetøjet med den karakteristiske søde ugle som logo, har siden 2004 haft støt succes med deres fantastiske kvalitetstøj hvor komfort, robusthed, funktionalitet og supersøde og flotte designs er helt i top. Bevægelsesfrihed, åndbarhed i materialerne som fleece og blød kvalitet er bare nogle af de gode ting man kan sige om Ej Sikke Lej.
En masse farverrige prints i flotte striber og andre mønstre og glade farver er Ej Sikke Lejs kollektioner fyldt med. Tøjet er både til piger og drenge, store som små og børnene kan roligt lege, hoppe, klatre og bare hygge sig dagen lang i Ej Sikke Lej tøj og holde sig lune, tørre og komfortable.
Det skal være sjovt, ukompliceret design og helt fri for bekymringer angående skadelige stoffer og kemikalier er hvad Ej Sikke Lejs børne tøjskollektioner er. Derfor er de godkendt med Oeko-tex Standard 100 ved deres rib serier med prints som er den første sundhedsmærkning for tekstiler. Det betyder at Ej Sikke Lejs tøj er testet og godkendt efter de krav der stilles omkring kemiske stoffer der kan eller er under mistanke for at kunne skade børn så de udvikler allergier.
Ej Sikke Lej ved at især de mindste børn elsker at smage på tingene for at få en fornemmelse af dem og mærke materialer. Derfor er det så vigtigt at tøjet ikke afgiver gifte stoffer. Alle materialer der bliver brugt i produktionen af deres tøjkollektioner er stemplet som godkendte.
Ej Sikke Lej har også en super sommerlig kollektion til når børnene er ude og nyde vejret og lege ved strand, i haven eller udenfor i børnehaven, vuggestuen, skolen eller andre steder. Derfor er Ej Sikke Lejs badetøj til børn sikret med UPF 50+ og behandlet så det giver en super beskyttelse mod Solen og de skadelige stråler.
Ej Sikke Lej har de sødeste og sjoveste dyreprints på deres tøj og det er lige noget for børn fx bjørne, ræve, katte, hunde, løver, kaniner, bamser og selvfølgelig uglen. Deres Animal serie kan sagtens mixes og matches med det andet tøj børn har og er bare fyldt med supersøde dyremotiver og prints. Fra body og bodystockings , flyverdragt , vinterjakke og softshell der har en perfekt pasform og komfort, bukser og regntøj i mange forskellige typer af designs og snit i mange flotte farver, søde T-shirt, undertøj i utrolig blødt materiale, nattøj , heldragt og sengetøj med super søde og nuttede dyr og prints.
Ej Sikke Lej er inspireret af 70’erne hvor moderne, urban, det simple og dynamiske men med knald på farverne og kreativiteten var i fokus, i designs. Med Ej Sikke Lej er børn sikret super kvalitets tøj hvor komfort, stil og holdbarhed bare er helt i top.