Dolce & Gabbana


Italienske Dolce & Gabbana blev etableret i 1985 af de to kreative designere Domenico Dolce og Stefano Gabbana. I begyndelsen var det mest til ægte fashionistaer deres kollektioner var designet til men i starten af 1990’erne kom de med den første kollektion til herre. Siden dengang er Dolce & Gabbana blevet synonym med unikt, toplækkert og bare kvalitets designertøj til både mænd og kvinder.
I dag er Dolce & Gabbana ét af de førende designbrands i Verden og er blevet ren kult og luksus for modebevidste folk, Verden over. I daglig tale siger man bare D & G og så ved alle hvilket designermærke man taler om. De har netop også lanceret en mere ungdommelig linje der bare hedder D & G og unge trendsættere og modelskere er vilde med den mere funky, urbancool og casual og topmoderne stil.
Dolce & Gabbana er inspireret af tidens trends, modebranchen, sub-kulture som fx skatere, surfere, pakour og danse genre og stile. De har udover deres lækre tøjkollektioner et stort udvalg af accessoires som fx ure, tasker, parfumer og smykker til enhver.
Dolce & Gabbana er blevet et ægte livsstil designerbrand og de kommer stadig med unikke, gennemtænkte og bare top kvalitets designkollektioner.
Dolce og Gabbana er for dig som elsker designertøj hvor du virkelig får noget for pengene med hensyn til stil, lækre detaljer og suveræn kvalitet. Energie
Energie blev etableret i 1989 og målet var, at skabe et ægte brand som kunne tiltale ungdomskulturen ved at være inspireret af denne og de sub-kulture der blev affødt af samfundet.
Energie har helt sikkert nået deres mål og fortsætter med at have stor succes i modebranchen. De evner at indfange tidens trends og tendenser med vildt lækre designs der har en råhed der emmer af street og urbancoolness kombineret med retro klassiske looks fra 1970 – 80’ erne.
Energie har denim-inspireret kollektioner til herre og damer og der er alt lige fra sko til mange forskellige begivenheder, skjorter i lækre snit og mønstre, tasker til alle slags ture, jeans i mange forskellige designs og typer, undertøj der bare er super blødt og dejlig at have på og hættetrøjer i mange lækre og flotte designs, farver og kombinationer. Udover dette har Energie et bredt sortiment af accessories som caps, huer, hatte og smykker.
Energie har fokus på top kvalitet, komfort, funktionalitet og holdbarhed der tilsammen giver virkelig lækre tøjkollektioner.