Dept


Det hollandske modefirmer Dept stammer fra en modebutik af samme navn. Ejeren lancerede sit eget tøjmærke i 1996 og brandet har fået stor anerkendelse og respekt verden over. Du kan finde Dept i mere end 1800 butikker som fordelt i 18 lande rundt omkring i Verden.
 Dept har formået at holde sig på kant med tidens skiftende mode, trends og tendenser og de kommer altid med superlækre og helt specielle kollektioner. Deres design er kreativt, ultra feminint og i mange farvestrålende looks. Dept emmer af luksus og sofistikerede designs og der er noget til enhver pige og kvinde der elsker fantastisk modetøj og super komfortable tekstiler og materialer.
Dept har bl.a. super bløde og lækre tørklæder, eksotiske og dejlige tunikaer, smarte shorts, varme og lækre jakker og frakker samt et stort udvalg af smukke kjoler og nederdele samt accessories.
Depts kollektioner har en suveræn pasform, unik stil og skiller sig helt ud fra mængden og derfor er det især til piger og kvinder der ikke er bange for at vise hvem de er og deres helt egen unikke og personlige stil.