Celavi

CeLaVi er bare fantastisk, holdbart, stærkt og funktionelt udetøj til børn. CeLaVi’s kollektioner er helt optimale til at børn kan udforske, lege, hoppe, løbe, klatre og bare have det sjovt med at være udenfor i al slags vejr.
CeLaVi er super solid og kan modstå regn, sne, slud og andet vejr, så børn forbliver lune, tørre og har det super komfortabelt i mens de er ude. CeLaVi’s regntøj fås i mange skønne, fine, flotte og bare seje farver og motiver og prints på. Celavi gummistøvler og termostøvler der har en super pasform og ventilerer så fugt og sved absorberes væk fra fødderne samt stødabsorberer mod slag og er ekstrem skridsikre, så børn står godt fast. Gummistøvlerne fra CeLaVi gør at børnenes fødder ikke ”svupper” rundt i dem og giver gener som fx vabler, gnid og gnavesår men sålerne er ekstrem behagelige og hele gummistøvlen er super komfortabel at have på en hel dag.  
Desuden er der vintertøj og overtræksbukser fra CeLaVi med lækre komfortable og bare lune vinterjakker og flyvedragter, der fås i forskellige længder og med søde motiver og prints på. Med en vinterjakke fra CeLaVi er børnene sikret at de ikke fryser og bliver kolde men holdes dejlige lune og samtidig absorberes sved og fugt væk fra kroppen.
Udover CeLaVi’s fantastiske udendørstøj, så har de også kollektioner af virkelig smart, kvalitets hverdagstøj , nattøj og undertøj til både drenge og piger. Med en lækker kombination af bomuld og lycra er tøjet bare lækkert og blødt at have på og holder formen vask efter vask.