Bonaparte


Bon’A Parte er et dansk modebrand der blev lanceret i 1987.  Bon’ A Parte har en stor stab af super kreative designere der tilføre en virkelig flot og individuel stil til deres produkter og de har tøjkollektioner til herre, damer og børn.  Kollektionerne er fyldt med super smarte og lækre detaljer, snit og er af de blødeste materialer og tekstiler, der virkelig sørger for at man har det utrolig komfortabelt i tøjet.
Bon’A Parte har udvidet siden opstarten og er også succesfuld i resten af Europa. Ved deres kollektioner er der altid den tidløse, klassiske stil der giver et fantastisk smart look, som ikke nødvendigvis repræsentere de nyeste modeluner og trends i modebranchen men bibeholder den helt klassiske Skandinaviske designstil. På den måde kan Bon’A Parte’s tøj altid mixes, matches og kombineres så det bliver aldrig umoderne.
Bon’A Parte’s kollektioner er altid i lækker kvalitet, holdbar og ekstrem funktionel og med flere designlinjer, så der er tøj til enhver begivenhed, stor som lille. Bon’A Parte tager altid højde for at alle deres produkter har en helt unik pasform, så om det er bukser, cardigans, jeans, trøjer eller t-shirts så sidder de bare som de skal, hver gang.
Desuden er Bon’ A Parte altid til virkelig fornuftige priser, så enhver kan være med og se super smart ud.