Bombibitt

Bombibitt er et dejligt kvalitetsmærke indenfor børnetøj til både drenge og piger. De har flere super bløde og bare komfortable kollektioner som fx deres ribstrikket basisbluser i mange flotte farver, bodystockings der er utrolig bløde og fås i mange flotte farver og kombinationer som striber, mønstre og søde og seje prints.
Bombibitt har et klassisk look samtidig med deres børnetøjskollektioner er super smarte og har et skandinavisk strejf af stilren design blandet med det super moderne og piftet op med prints og motiver.
For småbørnsforældre er Bombibitt lige sagen med deres fantastiske store udvalg af nyheder og ikke mindst den altid lækre kvalitet af tøjet. Udover dette har Bombibitt en optimal pasform og priser der ikke er skruet helt op i vejret men alle kan være med og få super lækker tøj til deres kære små.
Bombibitt har lanceret en kollektion af super sød og feminin pigetøj med virkelig flotte detaljer og motiver på. Der er blandt andet super smarte og søde kjoler og nederdele med fx fine broderier, smarte mønstre og perler på.
Bombibitt fast tøjkollektion til drenge er praktisk, komfortabelt og med masser af motiver og prints på der fænger drenge, store som så. Bombibitt udsalg kan findes her på siden lige fra seje bukser i streetwearlook til flotte trøjer, t-shirts i mange flotte farver, mønstre og prints samt hættetrøjer i fantastiske materialer.
Alt Bombibitts tøj er super praktisk og funktionel så børn kan roligt lege, hoppe, løbe og hygge sig hele dagen og blive beskidte for alt kan vaskes nemt og let.
Bombibitts tøj kan mixes og matches med det andet tøj børn har og sagtens bruges både til hverdag i skolen, vuggestuen og børnehaven men også til festlige begivenheder.