Blend She

Blend blev lanceret i 1993 og har siden da haft stor succes med deres kollektioner af bl.a. jeans, tøj og sko samt accessories som bælter, caps, huer og tørklæder. Blend er i dag et af de førende og største mærker indenfor tøjbranchen i Europa.
Blend har en superfed, feminin og bare lækker kollektion til friske unge piger og kvinder der elsker god solid stil, kvalitet, komfort og til super fornuftige priser, der ikke ruinere én. De har to serier møntet på piger og kvinder, Blend She der har et lækkert urban-street og råt men samtidig feminin design og Blend She Basic der er mere elegant og sofistikeret i design.
Deres jeans kollektioner af tøj og jakke er især kendt for at have en perfekt pasform der tager højde for piger og kvinders forskellige feminine former og med en fantastisk kvalitet og komfort. Blend She baggy jeans kollektionerne kan sagtens bruges til fester såvel som til hverdag.
Blend fokuserer på, at der skal være værdi for pengene og mere til – Så du får virkelig kvalitet, komfort og rigtig brugbart og moderne tøj , nederdel og sko , der sagtens kan matche og mixes med det tøj du, i forvejen, har i din garderobe.
Blend She har vist at du sagtens kan få luksus i hverdagen med super lækkert tøj og vinterjakke der ikke koster en halv månedsløn – men hvor alle kan være med og se super moderne og streetlækker ud, med et smukt strejf af det klassiske og tidløse.